Jalan terkedek-kedek pun kena kutuk.
Kesian aku tengok.
Bagi yang lupa, suka aku nak ingatkan Rosmah dah menghampiri usia emas. Bukan 20 an tau. Tapi 60 an. Dan cuba ko tengok mak-mak kau yang 60 an jalan macam mana. Mak aku yang 50 an pun jalan terkedek-kedek. So bila aku melihat orang dok mengutuk Rosmah jalan terkedek-kedek dan gelakkan dia hihihahahihihaha aku teringat kat mak aku dan ramai lagi wanita-wanita bahkan lelaki-lelaki seusia mak aku yang jalan sebegitu. Aku tak nampak point mengutuk isteri PM yang jalan terkedek-kedek dan kaitannya dengan permasalahan ekonomi negara.
Whatthefuck is that beb?
Oleh kerana aku akan tua dan mungkin akan jalan terkedek-kedek atau mungkin tak mampu berjalan langsung atau silap-silap hari bulan langsung tak merasai usia tua maka aku tak nampak point mengutuk fizikal Rosmah yang sebegitu.
Macam tak percaya, video berkenaan viral.
Lihat ;
Wajib tonton: Najib dan Rosmah buat lawak antarabangsa di Manila kelmarin. Dulu APEC di Indonesia tersilap berdiri masa bergambar (https://www.facebook.com/tenteratrollkebangsaanmalaysia/videos/vb.1509981019232188/1579026595660963/?type=2&theater) , kali ni tersilap jalan nak masuk kereta. Rosmah pula terhegeh2 turun kapal terbang, macam panda turun tangga.
Posted by Tentera Troll Kebangsaan Malaysia on Thursday, November 19, 2015
Part rambut. Aku nampak sedikit kelakar disitu. Betul juga. Rambut mahalnya perlu dijaga.
1,200 punya dandanan. Sia-sia aje kalau rosak beb.
Wajib tonton : Penjagaan khas pada rosmah.
Posted by Tentera Troll Kebangsaan Malaysia on Thursday, November 19, 2015
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.