`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!


Friday, March 29, 2013

GADIS MIRIP YB NURUL IZZAH BUAT LAPORAN POLIS BERKENAAN FOTONYA DI GUNAKAN DALAM "MOVIE PORN" ARAHAN BLOGGER LUCAH


GADIS MIRIP YB NURUL IZZAH BUAT LAPORAN POLIS BERKENAAN FOTONYA DI GUNAKAN DALAM "MOVIE PORN" ARAHAN BLOGGER UMNO/BN..

Wanita berkenaan yang sedih dengan apa yang menimpanya pada petang ini memaklumkan bahawa dia amat malu apabila terdapatnya blog-blog yang memuatnaik gambarnya. Malah lebih teruk lagi, dari blog penyokong Pakatan Rakyat menuduh beliaulah pelakon kepada video lucah berkenaan.

Wajah gadis berkenaan tersebar sebaik Saifudin Nasution dari PKR membuat pengakuan telahpun melihat video lucah yang dikatakan mirip Nurul Izzah Anwar yang kononnya akan dimainkan oleh blogger-blogger dan cybertroopers dari UMNO.

Menurut gadis berkenaan, ada pihak telah memuat turun gambarnya tanpa kebenaran dari laman sosial MySpace dan kemudiannya telah membuat superimpose agar kelihatan seperti Nurul Izzah Anwar.

Gadis berkenaan telah memohon dan merayu kepada orang ramai agar tidak lagi mengambil kesempatan dengan menggunakan wajah beliau untuk kepentingan politik.

"Saya malu gambar saya terpapar disana sini macam saya tak ada harga diri", ujar gadis berkenaan yang sedih dengan apa yang menimpanya.

Ekoran dari itu, gadis berkenaan hari ini telah membuat laporan polis kerana telah dikaitkan sebagai pelakon kepada video lucah yang dikatakan mirip Nurul Izzah Anwar.

Tujuan Admin PR mainkan gambar gadis itu as super impose bukan sebab nak malukan gadis tersebut. Just nak bagitau punca / sumber dari mana bloggers umno amek dan doctored kan benda itu.

Apa yang admin PR buat ialah mereka cari source kepada pemilik gambar asal. Bila dah jumpa. Rupanya ia dimiliki oleh gadis tersebut.. then admin pr pun tunjukkan bagaimana super impose itu dilakukan.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.