`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!


 


22 May 2024

Thursday, October 31, 2013

PAS beri hingga RM350 seorang pengundi luarHari megundi Sg Limau sudah semakin hampir. Dah berpeluh dan tegang urat berjalan bertemu pengundi. Gelombang BN nampak gah dan bertenaga.

PAS mula rasa risau. Nampak mereka dah mula nak kepung pengundi. Khabarnya PAS dah letak harga pengundi luar yang balik dalam RM350. Malah Pas akan juga sedia kenderaan untuk angkut mereka balik.

NGO dan keluarga angkat PAS diarah kebih agresif di hari hari akhir kempin.

Pas yakin mereka akan MENANG. Mereka yakin ceramah isu bajet, PTPTN, harga gula dan minyak serta Negara Islam diterima rakyat.

Pas akan keluarkan "Joker" mereka di saat akhir.

Oleh yang demikian, Umno perlu bangun dan teruskan kerja kuat jika mahu selamatkan rakyat dari terus hidup dalam kemiskinan dan keluarkan mereka dalam kedaifan minda akiat tipu helah PAS.

Kerja kuat sekarang supaya Umno akan senang 5 tahun akan datang.

Dijangka rmai Ketua Menteri, Menteri Besar, Menteri dan Timbalan Menteri akan sampai. Janganlah asyik nak meetingd an taklimat lagi. Cukuplah makan-makan ...

Turun ke akar umbi untuk buat sentuhan. Habiskan baki-baki hari kempen sebelum mengundi untuk ersama pengundi. Jangan sampai mereka terpengaruh oleh PAS di hari akhir-akhir.

Angkut dan rancang secara rapi untuk bawa balik pengundi luar Umno. Jangan sekali lagi UMNO gagal mengurus pegundi luar. Kalau gagal, maknanya UMNO kurang cerdik dan bersungguh untuk menang.

Iu apa perlu minta anak-anak undi BN. Pengundi luar perlu ingat bahawa mereka perlu mengundi untuk selamatkan iu apa dari terus terjerumus dalam kemiskinan dan kedaifan. eritahu mereka ahawa 5 penggal PAS tak memantu langsung kawasan ini. Selama ini yang tolong masih  BN.

Melayu mudah lupa. Jangan sampai Melayu dihina di buminya sendiri. Hanya UMNO akan dapat perjuangkan ummah, rakyat dan tanahair. PAS hanya tahu berceramah, mintak derma dan erohong tak henti-henti.

Sg Limau akan menjadi saksi  apa makna Bersatu kita teguh bercerai kita roboh. UMNO perlu bangun, terus berjuang. Ini pusaka tanah nenek monyang kita...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.