`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!


 

10 APRIL 2024

Friday, January 29, 2016

Mukhriz Sengaja Mahu Cetus Kekecohan, Ku Nan Sudah Maklumkan Tidak Perlu HadirDatuk Seri Mukhriz Mahatir sengaja mahu mencetuskan kekecohan apabila hadir ke mesyuarat Majlis Tertinggi UMNO hari ini biarpun tidak dijemput.
Beliau diminta meninggalkan mesyuarat MT petang tadi oleh Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.
Malah sumber pejabat Setiausaha Agung UMNO menyatakan Mukhriz tekah dimaklumkan terlebih awal supaya tidak hadir kerana mesyuarat MT kali ini tidak memerlukan kehadiran beliau.
Sementara itu, penganalisis politik, Ab Jalil Backer menulis dalam akaun Facebooknya bahawa jawatan Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri bukanlah secara otomatik ahli Majlis Tertinggi UMNO.
“Mereka yang kalah atau tidak dilantik sebagai ahli MT hanya dijemput hadir mesyuarat Majlis Tertinggi UMNO apabila diperlukan.”
“Sekiranya tiada jemputan, maka tiada sebab untuk beliau turut hadir dalam mesyuarat terbabit. Sekiranya dimaklumkan tidak perlu hadir maka tiada asas peraturan untuk beliau tetap hadir.”
“Malah kehadiran Pengerusi Negeri hanya sebagai “turut hadir” dan tidak boleh memberi pandangan kecuali diminta.”
“Maka tiada sebab untuk Datuk Paduka Mukhriz Mahathir hadir dalam mesyuarat Majlis Tertinggi UMNO hari ini kecuali beliau mahu menjadikan ini sebagai propaganda politik dan menagih simpati.”
Untuk rekod Mukhriz tidak dilantik sebagai Ahli MT selepas beliau kalah Naib Presiden UMNO dalam pemilihan lalu. Selalunya beliau hanya dijemput turut hadir sebagai pemerhati mesyuarat sahaja.

1 comment:

  1. Pengakuan tulus dari saya ibu lilis TKI malaysia.saya cuma mau ngucapkan terima kasih atas bantuannya MBAH.angka anda tembus 100%,saya sudah kemana-mana mencari angka yang jitu selalu gak ada hasilnya,sampai- sampai hutang malah menumpuk,tampah sengaja seorang teman lagi cari nomer jitu di internet,kebetulan dapat nomor hp MBAH LIMPAH.ada orang berkomentar katanya perna di bantu melalui jalan togel,jadi saya hubungi minta angka bocoran TOTO 6D ternyata tembus,alhamdulillah saya menang 470.juta.saya bangga sekali ternyata angka ritual MBAH LIMPAH tembus 6D.baru kali ini saya mendapat angka ritual yang benar-benar jitu,bagi saudarah-saudara di indo mau di luar negeri,apabila punya masalah hutang sudah lama belum lunas jangan putus asah,beliau bisa membantu meringankan masalah,ingin merubah nasib seperti saya HUBUNGI 085312407999 MBAH LIMPAH..saya sangat bersyukur karna melalui bantuan MBAH LIMPAH kini kehidupan saya sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ingat kesempatan tidah akan datang untuk yang kedua kalinya terima kasih..

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.