`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!


Friday, May 30, 2014

Gambar Dyana Sofya yang eksklusif


Melihat kepada gambar di atas, tentu sejuk hati kita jika memilih calon sebegini untuk diangkat sebagai ahli parlimen di tempat kita. 

Dyana Sofya Mohd Daud, satu nama yang menjadi fenomena sekarang ini. 

Pelbagai usaha dan kata nista yang BN hamburkan kepada anak muda yang berjiwa kental, petah dan berwawasan ini, sedikit pun tidak mencalar permukaan  peribadinya apatah lagi semangat dalamannya. 

Permulaan kempennya dicemari dengan label yang anti Islam kerana berpartikan DAP.  

Tetapi itu semua tidak menjauhkan sokongan orang Melayu kepada gadis ini. Malah lebih menaikkan nama beliau dalam pilihanraya kecil kali ini. 

Kecantikannya tidak dapat dinafikan lagi sehingga bekas menteri daripada MCA, iaitu Tan Sri Lee Liong Sik juga mengakuinya. 

Tetapi pencalonannya bukanlah kerana kecantikan tetapi lebih kepada keupayaan menggalas tanggungjawab dan integriti yang telah dibuktikan semenjak menyertai parti DAP. 

Tugasan beliau sebagai pembantu kepada Lim Kit Siang banyak mematangkan karier politik dan peribadinya. 

Selfie, satu budaya baru yang menular di kalangan penggemar media sosial telah melonjakkan lagi nama Dyana Sofya apabila beliau begitu mesra dan bersedia melayani permintaan orang ramai untuk bergambar dengannya di mana jua. 

Dan gambar selfie di atas begitu eksklusif kerana ianya menggambarkan siapa diri Dyana yang sebenarnya. Saudara seagama dengan kita yang memerlukan  lebih bimbingan untuk menjadi insan yang baik. 

Dengan mengundi beliau Sabtu esok, insyaAllah, suara Islam yang mewakili DAP tidak mustahil akan berkumandang kuat di dalam parlimen suatu hari nanti. -ajijoi.blog

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.