`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!


Tuesday, March 31, 2015

PANAS BERAPI! SPEAKER DUN PERAK WAJIB DIPECAT KERANA GAGAL MENGAWAL KEADAAN!

Kegagalan Speaker Negeri Perak Devamany untuk mengawal keadaan pagi tadi dan penghalangan media arus perdana dari memasuki dewan yang mulia rasa aku dah cukup untuk menukar Speaker yang baru, sebagai Speaker Devamany gagal mengawal keadaan.

Pagi tadi puak Pakatan datang ke dewan dengan memakai pakaian serba hitam. Sepertimana kita semua tahu pembangkang paing kurang ajar dalam Malaysia sememangnya dari negeri Perak yang diketuai DAP.


Pelik jugak, ketua DAP dan ketua PAS bergaduh dan Hadi semalam dah hamir pasti nak U TURN dan hari ini kita tengok pejuang Hudud PAS dan DAP sama-sama pakai HITAM dan tidak menghormati Tuanku Sultan kita. Mereka ni memang kurang ajar semua rakyat Malaysia tahu.

Tai aku pelik Devamany sebagai Speaker boleh biarkan saja benda ni, Speaker yang kalah di Parlimen Sg SIput ni sepatutnya bila melihat mereka memakai hitam dan mengadiri sidang DUN pembukaan dengan ucapan Titah Tuanku Sultan ni sepatutnya halau kesemua adun Pakatan ni keluar.

Bukan duduk dan biarkan mereka jadi kurang ajar macam ni, dah le media semua dia halang dari masuk ke dalam dewan yang mulia. Apa justifikasi Speaker menghalang media lain seperti Utusan Malaysia, Berita Harian dan Perak Today dari memasuki dewan? Devamany ni dah kena beli dengan puak Pakatan ke?

Aku harap MB Perak akan tukar Speaker yang baru dan pecat Devamany dengan kadar segera. Ketidakcekapan beliau hari ini amat memalukan. Dan aku dapat tahu Tuanku sangat murkan dengan tindakan puak pembangkang ini. Speaker pulak gagal mengawal keadaan.

DEVAMANY WAJIB DIPECAT! SPEAKER PERAK TARAK TELOR!


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.