`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!


.jpg" width="300" />

Tuesday, September 29, 2015

Apa jadi dengan siasatan SPRM terhadap Hannah Yeoh?

Cerita hukuman penjara ke atas bekas Menteri Besar Selangor Mohd Khir Toyo dikekalkan Mahkamah Persekutuan menjadi tajuk utama berita hari.
Beliau disabit kesalahan rasuah yang berlaku lapan tahun lalu. Kesnya yang panjang meleret itu mula disiasat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) pada Julai 2009.
Khir Toyo
Pada bulan yang sama, SPRM juga telah menyiasat beberapa orang Adun DAP Selangor berkaitan penyalahgunaan dana pembangunan untuk kawasan mereka.
Di antara YB-YB yang disiasat SPRM ialah Hannah Yeoh – lihat screenshot laporanJ-Star ‘MACC widens Selangor probe’ di bawah.
Namun penyiasatan SPRM tiba-tiba tergendala ekoran kematian mengejut Teoh Beng Hock. Adakah badan pencegah rasuah tersebut akan membuka semula fail siasatan?
Setakat ini Hannah Yeoh mendakwa “tangannya bersih”.
Klik untuk besarkan
(4) My hands are still clean. I work like all other working folks. I am the first woman Speaker. I am not the first lady.

1 comment:

  1. PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.
    Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.