`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!

Tuesday, September 29, 2015

VIDEO - Rompakan Kedai Emas Dan Perompak Lepaskan Tembakan Amaran

Rompakan kedai emas di Jalan Medan Kurau, Penang pagi tadi.


Rompakan
Pada jam lebih kurang 1134hrs@ 29/9/15 semasa mangsa(sebagaimana para di atas) berada di dalam kedai emas,secara tiba2 masuk tiga orang lelaki,meluru kearah cermin pameran barang kemas,terus memecahkan cermin dgn menggunakan dua tukul besi dan terus mengambil barang2 kemas. Ketiga tiga suspek terus melarikan diri dengan dua buah m/sikal yg sedia menunggu di luar.

Semakan cctv kedai dapati (3) suspek masuk ke dalam kedai memakai helmet full face,dua daripada suspek menggunakan senjata tukul besi memecahkan cermin kereta manakala (1) suspek menunggu di luar kedai. 

Nampak dengan jelas (1) suspek yg menunggu di luar kedai memegang dua pucuk pistol di tangan kiri dan kanan dan telah melepaskan satu tembakan ke udara. 

Kejadian berlalu lebih kurang dua minit dan suspek kemudiannya melarikan diri dgn menggunakan dua buah m/sikal. Kerugian barang kemas lebih kurang 600k.

Kiriman : Hanniff Roslan

Sumber SINI

1 comment:

  1. PENGAKUAN SAYA BERSAMA KELUARGAKU INI BUKAN CERITA ATAU PUN REKAYASA BENER-BENER TERBUKTI SAMA SAYA.
    Terima kasih sebesar-besarnya yang kami ucapkan kepada mbah warjoh yang telah memberikan keberhasilan dan keberuntungan bagi keluarga saya.berkat bantuan beliau saya sekarang sudah hidup tenang karena suamiku sudah punya usaha tambak yang luasnya sekitar 5 hektar kurang lebih. begitupun juga saya dirumah buka warung sembakau dan sekarang pun saya sekeluarga tidak di kejar-kejar hutang lagi. mulanya keluarga Kami di berikan angka gaib hasil ritual dari mbah warjoh yang sangat Jitu 100% dijamin tembus.sehingga keluarga saya sekarang merasa tenang lagi.sekali lagi terima kasih mbah jasamu dikeluarga saya tidak akan terlupakan.Jika anda butuh angka gaib hasil ritual mbah warjoh silahkan Tanyakan aja Pada mbah dinomer hp beliau di: 0851 4534 4218 atau silahkan KLIK DISINI Terima kasih

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.