`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!

Friday, February 28, 2014

[ GEMPAR ] WANITA DI CULIK LELAKI TABLIGH DI NIKAH KAN DENGAN LELAKI MYANMAR

Seorang wanita yang di laporkan hilang oleh keluarga nya di Kelantan baru-baru ini telah di jumpai di Selatan Thai bersama-sama sekempulan lelaki Tabligh.


Kisah wanita yang hilang ini heboh di perkatakan di laman sosial yang menyebabkan ramai bersimpati dengan nasib keluarganya yang berusaha mencari beliau, ramai pihak-pihak di laman sosial mengonsikan artikal wanita ini bagi membantu ibu bapa mangsa.


Namun setelah di hebahkan kehilangan wanita ini, akhir nya wanita ini di jumpai di Selatan Thaliand bersama kempulan lelaki Tabligh namun hancur luluh hati ibubapa nya apabila anak kesayangan nya ini di nikahkan dengan seoranglelaki warga myanmar yang juga ahli tabligh tersebut.
Wanita itu dinikahkan secara berwali hakim sedang kan pihak wali sebenar ayah nya masih hidup dan berusaha mencari nya,pihak-pihak lelaki tabligh itu di seru berjumpa bapa wanita terbabit bagi memohom maaf.

Di atas apa yang berlaku mereka meminta orang ramai berhati-hati dengan kempulan seperti ini bagi mengelakan ramai wanita -wanita yang terjebak dengan permasalahan yang serius ini. 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.