`


THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!


Wednesday, December 31, 2014

Rakyat sengsara bukan Najib, Rosmah puncanya
PUNCA KESENGSARAAN hingga rakyat menangis sengsara, rumah dan harta musnah ....BUKAN kerana Najib terpaksa main golf dengan Obama atau Rosmah yang bukan ahli politik belum pulang ke Malaysia atau jet kerajaan dipercayai sedang servicing di luar negara.


TERAMAT BANGANG bagi yang konon prihatin terhadap UMNO dan BN tetapi dah perangai macam anarkis seperti Hishamuddin Rais dan Harris Ibrahim untuk guna masa yang tidak sesuai ketika rakyat tengah susah juga untuk cari salah Najib dan Rosmah.

Najib tidak prihatin ke? Sebelum dia ke Honolulu, dia dah turun ziarah mangsa banjir. Dia dah berbincang dengan Tan Sri Muhyiddin. Sepanjang masa dia pantau keadaan.YANG TAK TURUN tidak pula si bangang timbulkan. Yang bekerja dan berusaha pula yang dipersalahkan dan dicari titik bengek kesalahan. Memang sikap anarkis pemusnah dan bukan membina.

TURUN PUN pembangkang hanya untuk bergambar dan lakunkan pemberiaan yang tak seberapa.

Kepala pembangkang turun dengan dua trolley.


Kalau ada satu trailer pun dari kerajaan Pulau Pinang, bukan usaha DAP. Mereka kaut duit berbillion dari developer tapi pelokek!!!

Sebab kelantan Melayu, Muslim dan nak adakan hudud, biar mereka mati lemas dan kelaparan.


BUKAN juga puncanya pada salah kerajaan negeri atau pusat atau MKN atau tentera atau polis atau sukarelawan.

NAK TAHU PUNCANYA untuk persalahkan sesiapa, pergi ke asal usul yang menyebabkan masaalah.Lantaklah orang kata blogger ni pengampu atau pembodek. Ini kebenarannya ...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.