`
THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!

Saturday, May 31, 2014

[ Gambar ] : Mayat ngeri pembunuh kejam di jumpai di Sungai Klang !

[ Gambar ]  : Mayat ngeri pembunuh kejam di jumpai di Sungai Klang !

Mengikut gambar yang tersebar mayat pembunuh kejam kanak-kanak perempuan 2 tahun khamis lalu sudah di jumpai, mayat suspek berusia 27 tahun itu ditemui kira-kira jam 4 petang tadi di Sungai Klang berhampiran Plaza Tol Sunway Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP) berdasarkan baju yang di pakainya.

Namun kesahihan berita ini akan diumumkan oleh pihak berwajid, pihak polis hari ini menggiatkan usaha mengesan suspek yang dikatakan terjun ke dalam Sungai Klang di sini selepas membunuh dengan kejam seorang kanak-kanak perempuan berusia dua tahun di tebing sungai itu Khamis lalu.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, SAC Gan Kong Meng berkata, usaha mencari lelaki itu yang dipercayai telah lemas, bermula dari kawasan berhampiran stesen minyak Petronas Brickfields menghala ke selatan.


NAK LIHAT VIDEO KLIK SINI
Gambar yang tersebar di media sosial 
"Usaha mencari bermula kira-kira pukul 10.50 pagi dengan dibantu tujuh anggota Jabatan Bomba dan Penyelamat Kuala Lumpur dan Unit Skuba.

"Operasi akan dipanjangkan hingga ke dalam kawasan negeri Selangor dengan bantuan pasukan bomba Selangor, sehingga ke Puchong (jika perlu)," katanya kepada Bernama.

No comments:

Post a Comment