`




THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!





Thursday, February 28, 2013

Siapakah Pompuan Tahi Hidung Masin Di Majlis Bandaraya Melaka (Part 2)


Azlinda binti Zubir 
Biro Hal Ehwal Wanita Muda / Exco Pergerakan Puteri UMNO Malaysia (klik)
No. 28, Bukit Peringgit, 75400 Melaka 

Adakah ini pompuan tahi hidung masin seperti yang diluahkan oleh sorang ahli perniagaan wanita yang kena goreng hangusdalam (Part 1)?

Buat penghantar email tersebut, lu pun ngok gak! Kenapa tak periksa dulu samada syarikat KLM Management ni betul ke kontraktor pusat?

Nak buat camner, nasi pun dah jadi bubur ayam!

Kerana 'rela dalam paksa' tandatangan  tawaran tersebut, sekarang ni lu terpkasa berhadapan dengan beberapa ALONG! Pokok dah beberapa tahun tak bayar-bayar, bunga plak selalu terbabas!

Buat Azlinda, kalau betul lah anda yang dimaksudkan, anda dalam katogeri wanita 'Kong Kali Kong'! 

Seasama jantina dan seagama pun lu nak klentong. Tak baek aarr...Busuk punyer olang. Lu punya pasal, dia punyer laki terpaksa kutip botol kosong hujung minggu untuk sara hidup! Gaji setiap bulan habis kena sedut dengan ALONG!







No comments:

Post a Comment