`

THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!                                                                                                                                     KKLIU 1211/2017
CLICK HERE :http://oze.my/Thursday, November 24, 2016

Kalau saya tak ditangkap 400 ribu Baju Merah akan hadir kata Jamal

JAMAL Yunos yakin bahawa 400 ribu penyokong Baju Merah akan hadir menyertai Himpunan Baju Merah jika beliau tidak ditangkap pada malam sebelum himpunan itu berlangsung pada 19 November 2016.


Ditanya oleh wartawan tentang kehadiran peserta Baju Merah yang sangat sedikit iaitu hanya sekitar 4,000 orang berbanding 300 ribu yang dijanji oleh Jamal sebelum itu, ini jawapan Ketua Umno Sungai Besar, Datuk Jamal Yunos (Jamal Jamban):

"Itu you kata 4,000 dan you tak kira berapa yang kena sekat, yang nak datang disekat, kalau saya tak ditangkap malam itu saya percaya kehadiran 400 ribu orang," kata Jamal Jamban cuba memberi alasan selepas perhimpunan Baju Merah yang dianjurkannya gagal dan menjadi bahan gelak orang ramai.

Jamal Jamban berkata demikian ketika membuat sidang media di pejabat Kerajaan Negeri Selangor, SUK semalam.


Sumber — YouTube

Ramai orang minta aku janganlah bagi lagi publisiti kepada Jamal Jamban ni kerana setiap kali dia keluarkan kenyataan hanya kebodohan yang keluar membuat orang rasa meluat.

Buat pengetahuan anda semua, memang aku sengaja tunjukkan kebodohan dia, sebab apa? Sebab dia adalah pemimpin Umno, setiap tindakan bodoh dia akan jadi bahan gelak rakyat Malaysia sekaligus memburukkan Umno itu sendiri.

Sebab itu bila ada mana-mana pemimpin Umno yang suka buat 'stunt' bodoh seperti ini, memang aku akan tulis dalam blog. Biar satu dunia lihat kebodohan mereka.


-milosuam

No comments:

Post a Comment