`

THERE IS NO GOD EXCEPT ALLAH
read:
MALAYSIA Tanah Tumpah Darahku

LOVE MALAYSIA!!!                                                                                                                                     KKLIU 1211/2017
CLICK HERE :http://oze.my/Saturday, December 10, 2016

Wanita mengamuk serang pengawal keselamatan (video)Singapura – Rakaman video seorang wanita mengamuk mencederakan seorang pengawal keselamatan wanita berbangsa India tersebar di laman sosial. 

Menurut sebuah portal, difahamkan kejadian yang berlaku di Singapura itu dipercayai berpunca daripada seorang wanita enggan membayar tambang teksi yang dinaikinya.

Wanita tersebut cuba untuk melarikan diri namun dihalang oleh pemandu teksi sebelum pengawal keselamatan wanita itu datang untuk meleraikan pertengkaran itu tetapi dia pula yang menjadi mangsa. 

Malah seorang pekerja sebuah restoran berdekatan turut sama cuba meleraikan pergaduhan itu. 

Namun wanita yang memakai DRESS labuh tanpa lengan dan berkasut tumit tinggi itu yang berang dengan ‘campur tangan’ pengawal keselamatan wanita berkenaan tiba-tiba bertindak menendang mangsa di bahagian paha hingga dia tertolak ke belakang. 

Walau bagaimanapun, pengawal keselamatan wanita itu enggan mengalah dan terus mencengkam tangan wanita tersebut dari terus membuat onar atau mencederakan orang lain. 

Di akhir video itu, pengawal keselamatan wanita itu menunjukkan kesan luka pada bahagian buku lima tangannya akibat dikasari wanita terbabit. – Mynewshub

1 comment:

  1. saya pendatang baru di ROOM ini ingin mengucapkan terima kasih banyak kepada Aki Sholeh Paty , berkat bantuan No togel 4Dnya 9954 yang aki berikan ternyata benar2 tembus, saya tidak tau harus berbuat apa untuk membalas kebaikan AKI,awalnya saya kurang yakin dengan angka yang MBAH berikan, tapi ternyata alhamdulillah saya menang 4D lagi dan sionya, sudah berapa banyak peramal yang saya hubungi tidak ada satupun yang tembus malahan hutang-hutang saya bertambah banyak,kini kehidupan saya jauh lebih sukses dari pada sebelumnya ini semua berkat bantuan AKI SHOLEH PATY,bagi teman-teman pembeli kupon putih yang tidak pernah merasakan kemenangan 4D silahkan hubungi Aki Sholeh Paty di nomor : 0852-4466-9169-dan angka yang di berikan AKI SHOLEH PATY dalam7 putaran ini tidak perna meleset,anda jangan mudah tergiur dengan janji-janji saatnya kita perlu bukti hanya AKI SHOLEH PATY yang menjamin 100% kemenangan.kalau mau bukti hubungi sekarang. SEMOGA.JP

    ReplyDelete